Malgrat que van faltar alguns que no van poder venir, els que vam anar ens ho vam passar molt bé. El dia molt asolellat però una mica fred i ventòs.
L'Alfonso es va encarregar de la carn: xai, botifarra i xurrasco, tot boníssim.
Alfonso, quedas nombrado "Cocinero oficial" de La Mar de Corredors.
Tipical Spanish: Un que treballa, i la resta que miren mentres discuteixen la jugada...
L'Alfonso comença a fer cara d'agobiat, sembla que li sorti fum del cap...
Les dones prenent el sol tranquilament i petant la xerrada. Avui que treballin els marits...
Per cert, cal felicitar a la Filo per la excel·lent idea de portar pudding... estava per llapar-se els dits! I a tots els que van portar la carn i beguda també moltes gràcies.Després de dinar, un passeig fins el Santuari del Corredor: la vista magnífica, i el paissatge tot verd, després de la pluja d'aquesta setmana.
Quan serà la propera?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada