STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

27 de febr. 2010

14-FEB-2010: VILASSAR - SANT ADRIA DEL BESOS PER LA PLATJA

Avui hem fet la darrera gran tirada abans de la Marató de Barcelona: de Vilassar al Port Nautic de Sant Adrià del Besós, uns 31 kms anada i tornada.

Ens hem juntat un grupet de 5: Jordi, Oriol, Andrés, Albert i Marçal.

Hem anat a bon ritme: els cracks anaven apretant, i els demés hem anat seguint amb forces.

Malauradament, a la alçada del Masnou, quan ja portàvem uns 25kms, he sentit una forta punxada als isquios de la cama dreta, i he hagut de plegar i tornar en tren des de Premià.

El diagnòstic: rotura fibrilar de 2 cm (petita) al bíceps femoral, i em quedo sense còrrer unes 3 setmanes, o sigui, fins la Marató.  El traumatòleg m'ha dit que puc intentar còrrer la Marató, per que ho faci suau, sense forçar, i que al menor avís plegui. En fí, que li farem, primera lesió muscular en 8 anys... ja tocava.
Després d'un Gener xulíssim, intens, amb moltes tirades llargues, fred, neu....i de apretar a Granollers, el cos ha dit prou.
Però tornarem, segur, amb forces renovades,... i ara a fer bondat.

Fins la Marató de Barcelona el 7 de Març!!!

PD: Porto 2 setmanes i mitja de baixa, i em sembla que hauré de dir adeu Marató. Abans d'ahir vaig còrrer 6 kms, i justet, justet ho veig, sento alguna cosa a la musculatura, que encara no està prou forta... i 42 kms són molts.... potser en faré els 12 primers, i quan passi de nou per Plaça Espanya plego... ja veurem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada