STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

29 de maig 2010

22-Maig-2010: COSTELLADA AL MERENDERO DELS ANGELS - LA ROCA -

Avui hem fet costellada, una jornada de germanor de La Mar de Corredors, i el Gregori ens ha portat al Merendero de Nostra Senyora dels Angels, al terme Municipal de La Roca del Vallés, a prop de Coll de Parpers. Venint d'Argentona, després de pujar a Parpers, es baixa direcció Granollers i a menys de 1 km a mà esquerra hi ha un indicador que diu "Els Angels", es segueix una pista que duu al merendero. En el link podeu trobar informació sobre el Merendero.
http://ntrasradelsangels.blogspot.com/

La veritat, el lloc és maco, ample, amb moltes taules, i molt recomanable, amb servei de bar, begudes, llenya, lloguer de graelles... en fi, no t'has de preocupar de res més que portar la carn i preparar-la.

Afortunadament, a La Mar de Corredors tenim de tot, també un gran cuiner, el xef "Alfonso", que avui ha canviat el pantaló curt pel devantal, per preparar unes costelles i butifarres per llepar-se els dits.


Comencen els preparatius: encendre el foc per fer la brasa... es veuen molts mirant, i uns pocs treballant....

Un cop feta la brasa, una cervesa ben fresqueta....


I el xef comença a preparar la carn en 2 graelles. Quina bona pinta!!!



Comença la festa!!! Taules parades.... i a menjarrrrrrrr!




I, de postres, un pastís extraordinari, amb anous, pastanaga i xocolata, que va preparar la Filo, per llepar-se els dits!!! Va volar en un instant!

Passa la recepta, Filo!!!!

En definitiva, un dinar de lo més divertit, i tot boníssim.

I la gran sorpresa, al final. Com podeu veure, entre rises, l'Alfonso es va convertir al barcelonisme...per un dia. La foto, única... i probablement irrepetible!


Fins la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada