STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

4 de març 2011

RUNNING AL TAJ MAHAL

Mai havia corregut en un lloc tan insólit, però aprofitant el viatge a la India amb Henkel, els 3 runners de la 3ª Planta, el David, la Marta i jo, ens vam posar d'acord per anar córrer fins el Taj Mahal el dia que estiguèssim a la bora. Dit i fet, el 12-Feb-2011 ens vam aixecar ben aviat, i a les 7:15h ja estàvem apunt, aprofitant els primers rajos de sol.

El paisatge us el podeu imaginar, vam seguir una carretera, bruta i pudorenca, com totes, poc transitada a aquelles hores, únicament amb la companyia d'algunes vaques, búfals, gossos i algun que altre despistat que rondava per allà.

La temperatura, agradable, calculo entre 15 i 17ºC.
En total hem fet uns 10 kms en poc menys d'una hora, a ritme molt tranquil.

A la foto, a la porta del recinte del Taj Mahal, ens podeu veure a la Marta, el David i jo (Marçal). No cal dir que el David és força gran, em passa ben bé 10 cm. I la Marta, encara que no ho sembli, fa la marató en unes 3h30m, una màquina!
 



Un noi ens va racomenar seguir un camínet que surtia a la dreta de la porta, que borejava el recinte fins el riu, i que permetia veure el Taj Mahal per darrera en un parell de minuts. Encara que la visió no era complerta, es pot veure la bellesa de l'edifici.
 A la foto, David el Gran!!!

La Marta estava ben contenta! Si alguna vegada correu amb ella aneu amb compte, que en els darerrs kms us maxacarà, és pura força!!!

I jo amb la samarreta de La Mar de Corredors,  tot orgullòs!!!

De tornada, podeu veure el camí que voreja el Tah Majal i una vedella despistada. N'està plé!!!


Quin lloc més maco, no?

Però per foto curiosa aquesta! Un camió sobrecarregat, amb l'eix trencat en mig del carrer. Això és la India!!!

Aviat més notícies! El diumenge 6-Març ens espera la Marató!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada