STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

27 de juny 2010

26-JUNY-2010: ULTRA TRAIL D'ANDORRA. PROVA SUPERADA?


Fa pocs dies rebíem un mail del nostre company, Jordi Bruy, inscrit al Ultra Trail d'Andorra, en la que ens deia:

"Ei companys!
Fa dies que no us he pogut veure.  Els darrers diumenges he estat fent tirades llargues per la muntanya tot preparant el gran repte d'aquest proper cap de setmana.  El record el vaig fer el diumenge 13 de juny,  sortint a les 7 del mati i fent un recorregut de més de 4h i mitja: Vilassar, Cabrils, encreuament de 4 camins, fins el mirador de Teia, tornant per can Gurgui, un altre cop Quatre camins, pujar fins a Cèllecs, Sant Bertomeu, Orrius, baixant fins la carretera per la pista i la riera,  i d'aqui cap el "picadero" i cap al Parc Forestal de Mataro, Cerdanyola i cap a Vilassar.

Bè, la veritat és que ara que ja falta poc estic una mica acollonit i més després de veure les informacions que sobre el recorregut (112km i 9700m de desnivell acumulat) ha donat l'organització. El que tingui curiositat pot veure al youtube cercant Andorra Ultra Trail  6 videos en català (castella i francés també) on es poden veure els trets principals. Forts desnivells, vistes espectaculars, molta neu encara i,  previsió d'algunes plujes pel moment.  Això ja m'ha fet replantejar l'objectiu de temps, penso que serà força dificil baixar de les 24h.

En tornar ja us explicaré l'experiència.  Espero com a minim poder acabar i acabar tot sencer. Per cert m'emporto la samarreta de "la mar de corredors". Us prometo portar-la a l'arribada.

Una abraçada a tots.

Fins la tornada.
Jordi"

Una cursa espectacular, un repte d'allò més difícil, només a l'abast dels més forts física i mentalment com el Jordi. Confiem que tot i les dificultats el Jordi hagi acabat el Ultra Trail i hagi fet realitat el seu somni.

A les 19h d'avui diumenge encara no han sortit les classificacions, així que estem espectants de conèixer com ha anat tot.

Aquí podeu veure el mapa de la cursa i el perfil, espectaculars!!!

Jordi: espero que a la teva tornada ens puguis explicar la teva experiència personal.
Una forta abraçada de tot@s!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada