STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

3 de maig 2014

LA MAR DE CORREDORS A LA MARATO DE BARCELONA 2014

Encara que va ser una petita representació, La Mar de Corredors no podia falta a la cita anual de la Marató de Barcelona 2014.

L'Albert, l'Andrés i el Marçal han deixat el pavelló ben amunt, completant un any més aquesta Marató que cada dia es supera en ambient festiu. Ens agrada molt córrer a Barcelona, i ho continuarem fent mentres el cos aguanti ! :-)



Avui ha fet un dia esplèndid de temps, fins i tot calurós per l'época de l'any, ja que al migdia hem arribat a 24ºC malgrat que encara estem astronòmicament a l'hivern!

Sort que hem tingut el suport de l'Antonio i Alfonso, que ens han acompanyat la segona part de la cursa, i amb els seus ànims hem pogut acabar sencers la marató. Moltes gràcies, amics!!!
Per cert, Antonio i Alfonso són a partir d'ara Kevin i Sariy: bonics noms de guerra!!!
Els dorsals s'els van trobar al terra, però els van arreplegar i així van poder entrar sense problemes a la meta, ja,ja, ... fins i tot tenen la medalla, que bò!!!

parlant de la cursa, la volíem córrer en 4h, i fins al km 38-39 anavem a ritme de 4h, però al final la calor ha pogut amb nosaltres i han sortit uns minutets més, 4h4min, però està força bé, estem contents!!

Penjo algunes fotos:


L'Andrés va córrer amb el dorsal de la Pili, que convenientment doblegadet ni es nota!!

Molta gent a la sortida, això si, els vestidors al carrer, impropi d'una marató com la de Barcelona !!! 
L'any 2013 plovia i la gent es mullava mentres es canviava. Serà que no hi han pavellons a la zona de la sortida!. Senyors organitzadors, prenguin nota.


Uns corredors vinguts de l'extranger es feien una foto divertida abans de la sortida:

Semblen holadesos... són uns frikies!

Tot a punt per la sortida:

Aprofito per comentar una altra queixa: molts corredors sovint tenen necessitats de darrera hora abans de córrer, ja se sap, els nervis van als budells... jo diria que moltíssims corredors tenen necessitat de anar al lavabo abans de sortir.
El que no s'enten és que hi hagin unes cues quilomètriques davant de cada WC... total, que la gent s'anava als matolls que hi han per la muntanya de Montjuic: hi havia overbooking, ple de gent que sortia de la muntanya,... penós i tercermundista. Senyors organitzadors de la Marató de Barcelona, posin el doble de WCs si us plau!!! 

Aquí tots nets i polits i somrients!!! La que ens espera!

Sona el tret de sortida,.. però la gent no avança, hi ha una multitut immensa al davant!

Finalment després de 12 minuts i mig passem per la linia de sortida. Ara va de debò!!!

Anem a un ritme tranquil, amb la intenció de córrer en 4h. Jo surto d'una lesió i no m'he pogut preparar més, així que 4h ens sembla bé a tots i anem fent.  Passem per la mitja en just 2hores, ens esperen l'Antonio i l'Alfonso, fa goig veure 5 La Mar de Corredors plegats corrent la Marató!

Els darrers 3 kms es fan molt durs, baixem el ritme, estem a 24ºC i la pujada suau del Paral·lel sembla la pujada de la Mútua... però finalment arribem en poc més de 4h. Andresito al davant, i un minut i pico al darrera Alberto i Marçal. Feina feta, estem cansats però contents!


Alberto ja en porta 14 maratons, Marçal 15, i l'Andrés ... no s'enrecorda... segur que el doble.

A l'arribada amb el Kevin i Sariy (ja ja)

Cares somrients. Ha valgut la pena!!!

Visca la Mar de Corredors!!!

1 comentari: