STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

24 d’ag. 2014

La Mar de Corredors al Trail Catllaràs

Es va córrer el passat dissabte 26 de juliol i es tracta de la tercera i última prova del circuit Mission X3 que s'ha creat aquest any (les proves no són noves). Tres proves de trail a Catalunya, amb classificacions individuals i classificacions pel global, que a més puntua per Montblanc.
Cadascuna de les tres proves tenen una versió curta i una versió llarga. En la primera prova vaig participar a la llarga (marató de Cap de Creus) i en aquesta darrera prova vaig participar a la curta (27 quilòmetres amb un desnivell de +1700 m positius acumulats).


La cursa comença i acaba a La Pobla de Lillet, recorrent el massís del Catllaràs. No cal dir que al tractar-se d'alta muntanya, en els punts alts del recorregut no pots fer mes que parar-te una estona a admirar els paisatges del nostre país. 

És una cursa molt corriolera, amb unes pujades llargues i dures en alguns trams, i baixades vertiginoses per camins pedragosos. Els paissatges són molt bonics, però personalment se'm va fer bastant dura.



Al final bon resultat, molta satisfacció, i la sensació que s'hauria de repetir, perquè la cursa és força divertida, molt ben organitzada i amb èxit de participació. Vaig quedar 122è classificat, amb un temps de 3 hores i 52 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada