STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

27 de set. 2009

JULIOL 2009 - EXCURSIO A L'ANETO, 3404 M -

Aquest any sí, Alfonso, aquest any sí: DOBLETE, Marató de Barcelona al Març, i Aneto al Juliol.
L'Alfonso porta ja varis anys que vol anar a l'Aneto, així que finalment aquest any 5 membres de La Mar de Corredors ens hem decidit a fer l'Aneto... i així fer feliç a l'Alfonso (i de pas, que calli d'una vegada amb el tema....).

Hem fet nit a l'Hostal Parque Natural (tremendes les mongetes seques del sopar...quin patiment a l'endemà, més d'un anava a reacció).


A les 4 del matí ens hem aixecat per anar a la parada del Bus de L'Hospital de Benasque. El Bus de les 5h anaba ple, i hem hagut d'agafar el de les 5:30h, així que hem començat a caminar vora les 6h del matí.
El dia, esplèndit, sense un núbol, però la pujada ha estat dura, sense neu fins als Portillons, a on hem arribat a les 10h.A la foto, la cresta dels Portillons a prop del Portilló Superior.

La vista des de el Portilló Superior és impressionant.


Ens calcem els grampons, doncs hi havien zones sense neu, amb el gel a la vista. Al darrera nostre, veiem la Forcanada, el Mulleres,... la vista avui allarga molts kms

Per la Gelera, la processó de gent cap al cim sembla no acabar-se, això són Les Rambles!!!!


Després de 6 h de pujada hem arribat al Coll de Coronas. Ja només queda la pujada final (30 min), però jo estic fet pols i m'hi estiro a descansar una miqueta.



Finalment arribem al Pas de Mahoma, ja només cal esperar que deixi de passar gent per assolir el cim ... Hi posaran semàfors algun dia?

Ara sí, hem fet el cim!!!! (De esquerra a dreta, Xavier, Alfonso, Maria i Antonio)




La vista sobre la Vall de Coronas impressionant, amb l'estany superior encara mig glaçat. Darrera el cap del Xavier veiem el cim de Aragüells, un 3000m fàcil per fer amb nens, amb una molt bona vista sobre el Estany de Cregüeña a l'altre banda de la cresta.


Mentre nosaltres estavem a l'Aneto, les nostres parelles anaven al llac de perramó, Déu n'hi do!!!



L'endemà, una foto de família, i fins la propera (l'any que ve ens espera el Pic de l'Infern i el Balneari de Panticosa, te bona pinta, oi?).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada