STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

27 de set. 2009

MARÇ 2009: MARATO DE BCN, MITJA DEL MARESME I MITJA DE MONTORNES

MARATÓ DE BARCELONA 2009:
Comença Març amb la Marató de BCN que corren l'Antonio, l'Oriol i l'Alfonso en 3:29:30, 3:30:50 i 3:37:49 respectivament. MOLTES FELICITATS!!!!

http://www.barcelonamarato.es/resultados/resultados-es.html

MITJA DEL MARESME 2009:
A mitjans de Març correm la Mitja del Maresme (Calella-Malgrat) en un dia força caluròs.
De regal, una samarreta técnica (que per cert, quan sues s'empapa moltíssim) i una maleta de Wipp Express, gentilessa de Henkel, je, je.



Mitja de Montornés 2009:
El darrer diumenge de Març correm la Mitja de Montonés, convidats un any més per Henkel.

Una setmana abans de la cursa, Henkel organitza una sessió d'entrenament amb José Rios, campeón de España de Maratón, 10000m y 5000m en els anys 2000-2004. Només us diré que medeix 1,70m i pesa 49kg, lleuger com una ploma, com es pot veure a la foto (jo gairebé faig 2x com ell).


En els entrenaments vam fer 20 voltes al tartan de Montones, i després d'un ajustat sprint, vaig arribar al costat del Pepe Rios com es veu a la foto :-)


Després de l'entrenament, foto de rigor amb la parka vermella que ens van regalar:


El dia de la cursa, el temps plujòs a la sortida, encara que va anar millorant.
Foto de rigor dels inscrits per Henkel davant de la pancarta, amb 12 La Mar de Corredors a la foto, de esquerra a dreta, de peus, Jordi Bruy, Xavier Pavon, Miguel Angel Iranzo, Antonio Perez, Josep Serra, Xavier Soler, Maria Salvat, i ajupits, Albert Martinez, Andrés Romero, Antonio Parra, Jose Antonio Padilla i Marçal Gil: una bona representació!!!






Ambientazo, samarreta, un gran lot de productes i pasta party a la arribada, com cada any.
Com equip hem classificat 12 corredors, essent els millor el Jordi amb 1:29:00 i l'Oriol amb 1:29:49. A destacar la presència per primera vegada de la nostra representant de la secció femenina unipersonal del Club, la Maria Salvat, que amb un temps de 2:07:26 va arribar en el lloc 36 de la seva categoria. FELICITATS, MARIA!!!!

Classificació general:
http://www.mitjamontornes.com/contenido/mitja200921k.txt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada