STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

1 de nov. 2009

1-NOV: PREPARANT LA MARATÓ DE SARAGOSSA I LA CURSA D'ARGENTONA DEL 22-NOV

1-Nov: Carenant des de la Mutua fins Sant Mateu i baixada aTeià.

Avui toca muntanya, aquesta és el gran avantatge que tenim els del Maresme, un dia fem platja, i l'endemà muntanya, que n'hi ha i força.
Quan correm per dalt cal dir que és una "gozada", es corre més fresquet, a una temperatura ideal, i sense agobios de gent. Avui ens hem creaut amb un munt de bicicletes, el bon temps anima la gent a sortir en bici.

Avui la colal feia patxoca, erem 11 pujant a la Mútua. Després, el Parra, l'Alfonso  i el Jacques s'han tornat cap avall, i la resta hem seguit cap a Sant Mateu. A la foto, paradeta al Mirador de Sant Mateu. Avui la vista no era gaire bona doncs aquests dies fa força humitat i tot està brumòs.


 En total, gairebé 2h25 min de dur esforç, i suant molt per les altes temperatures dels darrers dies.

El més dur és la absència d'aigua en tot el recorregut des de Cabrils fins a Teià. Les fonts de Sant Mateu estan aixutes, i no raja ni gota. Potser algú podria fer portar alguna conducció d'aigua i posar 2 o 3 fonts a llocs estratègics: La Mútua, La Creu, Mirador de Sant Mateu. Seria perfecte!!! Potser la Diputació que és qui s'encarrega del Parc de la Serralada Litoral hi podria fer alguna cosa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada