STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

8 de des. 2009

6-Des-2009: MITJA DE MATARÓ 2009

Gran éxit de "La Mar de Corredors" a la Mitja Mataró 2009, doncs ens hem classificat en el lloc 35 per equips de entre 55 equips participants! FELICITATS A TOTS!!!!
Hem superat entre d'altres a equips com el de Procter&Gamble, patrocinador de la Cursa.... si seguim així, Henkel ens hauria de donar un plus o al menys ajudar-nos a patrocinar les noves samarretes :-)





Aquesta vegada vam arribar molt aviat a Mataró, abans de les 8:30h, i així vam poder estacionar el cotxe a la vora de l'arribada i ens estaviem anar carregats massa distància. A la foto, la zona de la Sortida encara buïda.




Per cert, l'Albert estrenava un cronómetre amb GPS xulíssim, autoregal de 60 Aniversari, i per cert va baixar més de 2 minuts el temps de l'any passat, arribant en el lloc 21 de la seva categoria... no se com t'ho fas que cada vegada estàs més jove Albert!



Després de prendre un café (una mica de "doping" legal), ens posem a escalfar...i poc abans de la sortida els nervis es deixen notar i alguns es posen de cara a la paret discretament.


En la linea de sortida, tots apretats, i algunes fotos de nosaltres i de l'ambient:

 
 

Puntual a les 10h, comença la cursa, i tots a correr.. hem trigat gairebé 1 minut a creuar la linea de sortida, i hi ha un munt de gent al davant. Veiem l'Andrés amb un mocador al cap.
 

La cursa molt agradable en un dia assolellat, perfecte per correr sense suar massa. Després de 21,097 km, el més dur és el darrer quilometre i mig, amb la pujada per la Riera de Sant Simó, que impedeix fer una millor marca en aquesta cursa... Jo faria un altre itinerari, per exemple sortir del Nautic de Mataró cap a Vilassar, després cap a Cabrera i Argentona, i tornar a Mataró, seria molt més suau i passaríem per 3 pobles, sense repetir per la N-II amunt i avall, que es fa bastant avorrit.



El millor, el lot de productes de la arribada, gentilessa de Procter&Gamble, l'esforç val la pena!!!


Fins la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada