STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

17 de gen. 2010

17-GENER-2010: CURSA MAR I MURTRA 2010 ENMIG DEL FANG

Avui hem tingut sort amb la temperatura, uns 8ºC a la sortida, gens malament comparat amb altres edicions en les que sovint hem sortit sota zero. A més a més, les pluges dels darrers dies han contribuit a donar a la Cursa un caràcter més de cross, amb el fang i els bassals dels camins de la part inicial de la Cursa a prop de la Tordera.

Avui com a novetat (ens estem tecnificant) us acompanyo el reportatge amb el track de la Cursa que m'ha passat l'Antònio, amb el seu GPS Garmin Forerunner 305. Moltes gràcies Antònio.



A la sortida, cares somrients, La Mar de Corredors i la mar de feliços.

 

Com deiem, en els primers kms, camins mullats, i molt d'ambient. En la foto, el Xavier que està molt fort, i l'Albert que està fet un xaval!!!

 

I aquí l'Albert i jo mateix (dorsals 91 i 92, que bonic!!! ) enmig de rialles.



El grup de l'Albert, el Xavier i jo hem anat per sota de 5 el km fins el km12, els més planers o en suau pujada, de forma que hem passat pel km12 en 0:59:15.
Després del Santuari del Vilar i fins el km 15 el ritme ha devallat, són els trams de més pujada. L'Albert i jo hem passat el km15 en 1:16:31, aquí el Xavier s'ens ha escapat uns 200m.
Després del km16 ve la forta i directa baixada cap a Blanes, a on recuperem temps, de manera que hem arribat en 1:39:23, per sota de 5min el km, i els darrers 5 kms han sortit en 22:52, a bon ritme. El Xavier ha arribat 1 minut abans, amb 1h38.
He revisat el meu historial, i al 2005 vaig fer 1h40, al 2006 i 2007 1h38, i al 2008 1h42, o sigui, que el resultat d'avui està força bé. I l'Albert també avui ha baixat el seu crono respecte la darrera vegada en uns 3min. Els entrenaments comencen a notar-se, i com deiem amb l'Albert i el Xavier, la tropa està en forma.

De la resta de companys, l'Antònio ha fet 1h32m, un excel·lent resultat, en el lloc 23 de la seva categoria. Ets un crack!!! El Jose Antonio ha fet 1h35, el Gregori 1h41, el Jacques 1h53 en el seu retorn a la competició després d'un any d'absència, la Maria 2h02 després de la seva nova maternitat adoptada, i el "farolillo rojo" per al incombustible Xavier Soler amb 2h03 :-)).

Aprofito per penjar el link amb la classificació de la Cursa:
http://www.blanes.cat/fondistes/ClasGral2010.htm

A l'arribada, les cames de l'Albert parlen per si soles: Fang, fang, i més fang.


Això sí, medalla per tothom, entrepà, porronet de ví, samarreta i tovallola. Que més podem demanar! Felicitats a l'organització de Mar i Murtra!!


La medalla sembla bona, ja, ja (el gest ho he copiat del Nadal, us heu fixat que sempre mossega les medalles?)



Una abraçada a tots els fidels seguidors de La Mar de Corredors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada