STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

4 de juny 2012

La Mar de Corredors a l'endimoniada 2012

Una representació de la Mar de Corredors va estar present a la cursa de l'Endimoniada 2012.  És la segona edició d'aquesta espectacular cursa nocturna que se celebra a Badalona, amb una distància de 17,5 km, i un desnivell positiu acumulat de 540 m (i 540 negatius). És una cursa apta per molts perfils de corredors, amb una pujada progressiva, que a diferència d'altres curses, permet pujar a un trot constant sense haver de caminar.
En el descens es combinen corriols i pista, de pendent similar, que permet també fer un ràpid descens. Realment la cursa és molt bonica, com confirma l'Andrés en declaracions exclusives a un servidor:
"Es muy bonita"
Les característiques de la cursa:

El bo de l'Andres va córrer en substitució d'en Marçal, que no va poder acudir a la cita per problemes logístics. No cal dir que va deixar el pavelló ben alt, com no podia ser d'una altra manera... Els contendents varem ser l'Andrés "marçalgil" Romero, en Rafa "vamosrafa" Pages, i jo mateix.
Aquí una foto del trio calavera.

Els resultats varen ser:

David 1:37:10, Andrés "marçalgil" Romero 1:52:10, i Rafa "vamosrafa" Pages 2:09:35

L'arribada és la millor part. Després d'un descens primer trepidant pels corriols i després rapidíssim per pista i centre de Badalona, ens espera una càlida arribada amb molt de públic, i un bon àpat consistent en un gran entrepà, coca (de forner...), gelat, fruita, begudes i cervesa.

No cal dir que us recomano a tots apuntar-nos per la propera edició.

Per cert, l'Andrés ens va obsequiar amb algun acudit (com no podia ser d'una altra manera) dels quals un parell van ratllar per sobre la mitja habitual. Sé que no vol dir res, però "és un datu".