STRAVA: DARRERS ENTRENAMENTS I CURSES

STRAVA: RESUM DEL CLUB

16 de set. 2013

La Mar de Corredors a la Barcelona Midnight Trail

El passat divendres 6 de setembre vaig córrer la segona edició de la Barcelona Midnight Trail. És una bonica cursa nocturna de 14,5 quilòmetres per la zona de Collserola que queda entre el parc del Tibidabo i la carretera de les aigües, amb la particularitat que (a més de ser nocturna) s'inicia dins del parc del Tibidabo, baixa dins la carretera de les aigües i puja altre cop cap al recinte del Parc d'Atraccions (passant per la torre Foster). És a dir, un perfil de cursa en forma de vall, amb arribada en alt. Excepte el primer corriol inicial, gairebé tota la cursa transcorre per pista, que fa que sigui còmoda i ràpida.
El més destacat és sens dubte una gran organització dins del Tibidabo, amb força menjar i beure, sorteig de premis i concert, emmarcat en unes vistes nocturnes de la ciutat de Barcelona espectaculars.
Una imatge que vaig prendre amb el mòbil abans de sortir. No és gaire bona, però pot donar a la idea de la gràcia que té la cursa per als que som de Barcelona.



La cursa va ser un èxit, amb (diuen) gairebé 1000 inscrits, i van haver de fer dues sortides. Com tot, al principi es genera una mica de cua en el primer corriol que perjudica força el temps final, però passa de seguida al entrar en un tram de pista.




El meu temps final:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada